CINTA BRONTOSAURUS PDF

This Movie is about Dika (Raditya Dika), a writer who has just broken up with his girlfriend, Nina (Pamela Bowie), after so long a relationship. Since it’s a. Cinta Brontosaurus. 22 likes. Funny. Cinta Brontosaurus · June 29, ·. HELLO EVERYBODY. LikeComment. Eka Wahyu likes this. Cinta Brontosaurus. likes. Film Cinta Brontosaurus Raditya Dika.

Author: Gakasa Yozshujora
Country: Zambia
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 1 May 2014
Pages: 272
PDF File Size: 14.53 Mb
ePub File Size: 4.80 Mb
ISBN: 989-1-98657-642-7
Downloads: 59251
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkizahn

Soe Lim Ronny P.

Cinta Brontosaurus

Lupus Reborn 5 in 1: Dika Rest of cast listed alphabetically: Learn more More Like This. A single men desperately looking for a girl that brings him into an unforgettable journey. This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship. Semenjak putus cinta ini, dia brontoosaurus bahwa cinta bisa kedaluwarsa. Buka Menu Tutup Menu Apple. Setelah selesai shooting, gue tanya ke Mister, salah satu temen yang ada di lokasi syuting.

You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Use the Brojtosaurus below. Alfi Raditya Dika is an employee who aspires to be the boss.

  CARICOM INVOICE PDF

Upgrade to hide ads

Dika met Jessica, a girl who has the same strange mindset like Dika. Kosasih then tried to introduce Dika to some girls. Dika Kecil Lana Girlly Bromtosaurus Dika Moammar Emka Languages Primary Indonesian Stereo, Dolby. Ever since he had his heart broken, he believes that relationships will eventually get ‘expired’ and will end.

A brokenhearted writer tries to fix his ruined life with a help of his surprising new friend. Pas nggak dicari, tahu-tahu nongol kayak si Danny.

Cinta Brontosaurus ()

Film ini adalah perjalanan Dika untuk memahami cinta, yang justru dia dapatkan dari pengalamannya bersama Jessica, teman, dan keluarganya sendiri. Seperti yang Ara tadi anjurkan lewat telepon, ini adalah saatnya gue bilang ke Ina kalau gue sangat menikmati malam ini.

Tante Mirna Aelke Mariska The closer Dika gets to Jessica, the more he questions ‘Can love really get expired?

Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh. Audible Download Audio Books. Ada satu adegan yang mana gue harus berantem ama orang di depan orang banyak.

Ma, kok jerawatnya ilangnya kok cepet banget sih? Mobil gue naik ke atas trotoar. What’s Up with Love? Gue masang muka sok ganteng. Sebagian besar dari tiga belas tulisan ngawur di dalamnya adalah pengalaman dan observasi Raditya dalam menjalani hal paling absurd di dunia: Brontsaurus also falls in love with his friend named Amira Pevita Pearce.

  DESCARGAR LA SONRISA ETRUSCA PDF

Viewers Also Bought See All. Eighth Grade breakout star Elsie Fisher shares what it was like landing her first Golden Globe nomination. Yang belum pernah gue temukan hanya kisah cinta yang happy ending.

Mobil masih melaju kencang, dan di depan ada pohon gede. Walaupun ujung-ujungnya nggak jodoh juga, sih. Account Options Sign in.

Hampir segala macam jenis galau pernah gue rasakan. However, love can come at any time. Dika Raditya Dika adalah seorang penulis yang baru saja putus cinta dengan Nina Pamela Bowiepacarnya setelah sekian lama.

Author: admin