DE SADE MRKI SZODOMA 120 NAPJA PDF

Author: Shakaktilar Sajin
Country: Qatar
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 21 October 2009
Pages: 132
PDF File Size: 8.85 Mb
ePub File Size: 10.73 Mb
ISBN: 820-2-85479-468-3
Downloads: 49713
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zolotaxe

Ki se tette lbt apja hzbl, s a gazember mr tizenkt ves korban mocskos olglatba lltotta. A francia birodalom fennllsa ta taln most, ezen egybirnt y dicssges korszak vgn szletett a legtbb stt eredet vagyon, mely mindig ppoly stt icsapongssal prosul. Min vgletes biztonsgban szoeoma magt gazember,kit ldozatval hajtott oda a bn!

Ezen mindig csak ngy elkel szrmazs ifj hlgy lehetett jelen, akiket fortll pnzzel raboltak el szleiktl. De hiba mdki e nk becsmindenben engedelmeskednik kellett, s a kicsapongs, mely napa nem ismer hatrt, cs ak mg magasabbra hgott attl, hogy e teremtmnyek mindenfle borzalmakra sgyalzatossgokra knyszerltek, holott a termszetnek s a trsadalmi szoksoknak ltszlag m llett volna vniuk ket az effle megprbltatsoktl.

Most pedig, olvas bartom, hangold r szved llemedet a legtiszttalanabb trtnetre, mit valaha is rtak a vilg kezdete ta; effajta kn vet sem az korban, sem a modemeknl nem tallsz.

Els nap November elsejn reggel tzkor keltek, ahogy elrta a szablyzat, melyt elmben egyetlen pontban sem trhettek el. Saj mdon, pedig ez ritkasg, kivltkpp Prizsban, errl az oldalrl olyan szz volt, akr egy issen szabadult lenyka, s ha nem keveredik bele ebbe az eltkozott orgiba, s nem szri ssze a levet olyan emberekkel, akik csakis a klnleges dolgokat szerettk, s ezrt ppen ez tetszett nekik, szval ha nincs ez az orgia, akkor e klnleges szzessg taln egytt sz vele a srba.

A Könyv – Rockerek.hu

Megkorbcsoltk s megblyegeztk; rablknl szolglt. Mestersgre nzve most kertn a gylekezet egyik cmzetes beszlltja, s mivel nagy tapasztalata meglehetsen kellemes be szdmddal trsult, t vlasztottk a negyedik eladnak, vagyis az trtneteiben kellett s e a legtbb borzalomnak s legtbb gyalzatossgnak.

Az egsz azonban vajmi aprcska. Vgl Durcet meg az elnk megelgelte a dolgot, rncba szedtk a lnyt, ki tk bajbl, s az adakozshoz szksges minden ltez eszkztl megfosztottk.

Ez a szoba amolyan titkos budor volt; ne m hallatszott ki belle semmi, igen meleg volt, de nappal is stt, ez szolglt a kettes ben vvand csatkra illetve bizonyos ms titkos kjekre, melyekre ksbb kertnk magyarzat az ember t akart menni a msik szrnyba, akkor vissza kellett trnie a galrira, melynek v en igen szp kpolna llt, s gy jutott a prhuzamos szrnyra,a bels udvar tornynak msik felbe. A felhajtk szztvenet hoztak, s aligha tlzok, ha azt mo ndom, hogy legalbbis felrtek a lnyokkal, gy csinossgban, mint gyermeki bjban, hamvassg an, rtatlansgban s nemessgben.

  CINUZZI GAUDIANO TECNICHE DI PROGETTAZIONE PDF

Hseink egfelel hatrozatot hoztak.

Tunhnyukat ilyen vagy olyan szlak fznek mihozznk, ettl taln elbizakodtak s jindulatu remnykednek. Isten nevt enkor csak szitkozd vagy tkozd szavak ksretben szabad kiejtenik, s lehetleg minl t s kisfikkal beszljenek saade durvbban, kemnyebben s parancsolbban, a frfiakkal viszo atosan, kurvsan, lealacsonyodva, hiszen velk a nk szerept jtsszk, s ezrt frjknek kel intenik ket. Ezek segtsgvel gyzdtem meg rla, hogy csakis a bn ltal rezheti t az ember azt a i s testi vibrcit, mely a legcsodsabb kjek forrsa; tadom magam neki.

Sade de Marquis Szodoma 120 Napja

A hsz legnagyobbl wzodoma a nyolc legfiatalabbat s legcsinosabbat, s mivel e nyolc kzl rszletesen csak a ngy legnagyobbrl esik majd sz, most csak ezeket nevezem m eg.

Kivitte ht ket egyik birt kra, ahonnan aztn a szerencstlenek sohase trtek tbbet vissza. Gyjtogats, apagyilkossg, vrfertzs, szodmia, fajtalankods, gyilkossg, mreg k, lops, abortusz, szentsgtrs, az ember nem tudott olyan bnt mondani, mit sajt kezleg agy brencei tjn ne kvetett volna el ez az alval nmber. Nem csak az elnknek volt kicsavarodott az zlse; mindhrom bartja, de klnsen Durcet ntn mnikusan vonzdott a safe s a mocsokhoz, s izgatbbnak talltk, ami vn, undort kos, mint azt, amit a legistenibbnek formlt meg a termszet.

Nem volt hv, hallani se hallott a vallsrl, nem is sadde soha, hogy b mi mdon gyakorolja, ez azonban nem oltotta ki belle azt a termszetes szemrmet s szerny sget, mely fggetlen a valls agyszlemnyeitl, s csak nehezen halvnyodik el egy becslete z llekben.

Sade de Marquis Szodoma Napja

Minden olyan frfinak, akit nvel tetten rnek, bntetsl levgj ly vgtagjt, ha elzleg nem kapott engedlyt a nevezett n hasznlatra.

Ki ms jtszhatta jobban e szerepet, min az, ki e d maga is mind elkvette? Ekkppen vgrendelkezv kilehelte a lelkt. Hiba mesterkedtek, hiba sttettk el magukat, hiba csak az e llvezs pillanatban szodoam fel a nevet a cdulra, hiba alkalmaztk a lnyoknl bevlt mds huszont mindig bent maradt, gyhogy vgl jobb hjn sorshzshoz folyamodtak.

Lthattk, mennyire m tottunk mindent, ami tvolrl is emlkeztet valamely vallsos cselekedetre; figyelmeztet emmagukat, hogy nincs sok olyan bn, amirt szigorbb bntets jrna. A kt bart elmondta neki, m rl beszlgetnekppen, amaz pedig annyira fellelkeslt szavaiktl, hogy bevallotta, maga is hasonl rzese ket tpll az elnk lnya, Adelaida irnt, s vejl fogadta a herceget, feltve, ha maga Cu veje lehet.

  INTOXICAO POR PARAQUAT PDF

A tbbiek hiba krvnyeztk, valamennyiket felszlt hogy tartogassk a dolgukat az estlyre.

A Könyv – – PDF Free Download

Egybirnt pedig ne vrjk, hogy mindig rszletezzk, mit is akar sinltatni magukkal: Az indtkot f gmeddig tudtk, s vgl is ez vezetett lemondatshoz. A gazember azonban pontosan t udta, mikorra esik a kivgzs, ppen ekkor vette el a lny szzessgt anyja szeme lttra, s yesen s pontosan elrendezett elre mindent, hogy abban a pillanatban lvezett bele a lny fenekbe, amikor az apja kilehelte lelkt. Mr nem ll fel neki, s vajmi ritkn ejakull.

Huszonhro s korban kifzte hrom bntrsval, akiket mr kitantott a filozfijra, hogy kimennek az eltartztatnak egy hintt, megerszakoljk a benne l sszes frfit s nt, aztn meglik k pnzket, amire amgy semmi szksgk, majd mg aznap este mindhrman elmennek az Operablba, legyen alibijk.

Ne dade festeni val szpsgeket, jlle et nyilvn voltak olyan tervek, hogy testi mivoltukban is felhasznljk e ngy nszemly! Egy szval, arra kell nekem, amire az n lnyo agnak: Ezek utn korntsem kell csodlkoznunk azon, hogy sokan inkbb egy vnsges, ronda, st b vlasztanak lvezetk meki, mintsem egy csinos s de lenyzt, miknt azon sem, ha va sorn inkbb a hegyvidk szikkadt, rgs svnyeit rja, mintsem a sksg egyhang tjait.

A mi ngy gazembernk azt akarta, hogy a kj jelre s a lehet legmly atoljon be szvkbe, ezrt ennek elrsre meglehetsen klns dolgot eszeltek ki. A termszet rendetlensge magban hordoz valami pikantrit, ami alig hanem sokkal ersebben hat az idegrendszerre, mint a legszablyosabb szpsgek. Nha az elnk is, de ritkbban. A msodik estt a nemesi kisa sszonyoknak szenteltk, akik ezttal knytelen-kelletlen lemondtak ggs fennhjzsukrl s pimaszsgukrl, s a kapott pnzsszeg fejben teljestenik kellett mindazt az erklcstelen, yakran fajtalan szeszlyt, aminek csak hseink alvetettk ket.

Author: admin