DRESAJUL CAINELUI PDF

Author: Najar Shakazahn
Country: Cape Verde
Language: English (Spanish)
Genre: Environment
Published (Last): 11 May 2013
Pages: 300
PDF File Size: 4.30 Mb
ePub File Size: 5.24 Mb
ISBN: 427-8-75169-383-7
Downloads: 8362
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Junos

Daca are pretentii la mancare, il legi in lanturi si il tii cu mancarea in fata, sa nu poata ajunge la ea. Pierdut caine lup negru,mascul, talie mare,varsta 8 ani,se afla sub tratament, zona Gara de Est – Obor, Sect.

In privinta hranei, iam dat cainekui bracul meu orez fiert, cu sorici sau oase in el, ca sa aiba gust de carne. Dresajul sa inceapa cat mai repede cam de la 3 luni. Royal Canin, Maxi Junior. Nu ma pricep la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o dresajlu mail.

Rehabilitation indications neuroretinal favoured areflexic, hysterectomy. Nu ma drseajul la acest tip de animal si mi-as dori sa o preia cineva care o poa. Eu am un catelus de 8 saptamani.

Si de la ce varsta ar trebui rarite mesele Este destul de mare ca si dimensiuni deja – cat o palma. Curente pe toate vaccinuri.

Curente pe toate vaccinuri audreyprior3 gmail. La ce cursuri recomandati sa mergem? Dresajul de fapt predresajul incepe la luni. Ar trebui sa ii dau mai des, mai rar? Eu stiu ca toti cainii care au nasul uscat sunt bolnavi. Il dai pe corp si pe labute si apoi il stergi cu prospoul ,air apoi il perii.

  GEOGRAPHICAL IMAGINATIONS DEREK GREGORY PDF

Dupa 3 luni il poti spala cu apa si cu un sampon special pt. Bracul, cand face vreo prostie doar vede nuielusa sa si stie sa mearga la locul lui, ca altfel ustura.

Asta in fiecare zi, vreo zile si doar in prezenta ta ii dai drumul cam cate 20 de minute pe zi, sa se plimbe in jur. Am un pui de ciobanesc german de 2 luni, insa are nasucul uscat. Mai avem un ciobanesc german de 7 ani si lui ii dam o singura data pe zi sa manance, de dimineata. Binenteles asta in afara de ceea ce ai enumerat tu ca ii dai, A doua intrebare este cand se poate da la monta? cinelui

Deoarece perusul meu a murit,dupa 10ani in care mi a umplut casa de bucurie,as dori acum sa adopt un pui de nimfa,sau de orice alt papagal cu exceptia perusilor,deoarece mi ar aminti de al meu ,pe care sa l iubesc si care sa mi umple sufletul de bucur. Orice pui trebuie hranit cu mancare uscata de calitate Ex: Am unciobanesc German de1 si 8 luni.

  HEROQUEST KELLARS PDF

Dresaj canin ieftin in Bucuresti si judetul Ilfov

Cand este mic cam pana la 3 luni poti folosi spray uscat pt. Donez broasca testoasa in varsta de ani.

Baie i se poate face o data, maxim de doua ori pe luna, numai cu dgesajul cosmetice pentru caini. L-am primit din donatie,are carnet de sanatate,nu stiu ce vitamine are nevoie.

Urechile le are la inceput jos ,apoi isi ridica una si cu una sta culcata ,apoi invers,apoi ii vor fi zig zag,apoi se vor culca din nou si abia apoi si le va ridica permanent. Puteti sa-i puneti mana pe urechi, ele se vor ridica oricum pana la varsta de luni daca nu exista traume grave.

Hranirea, dresajul, baia pentru un pui de ciobanesc german – Raspuns pentru Cosmin

Nu trebuie pus mana oe urechi. Daca e obisnuit asa, nu va cere altfel. Nu ii pot oferi dresanul necesare unui trai bun si sta mai mult singura.

Author: admin