ELEKTRISCHE HUISINSTALLATIE PDF

Elektrisch materiaal voor de doe-het-zelver. bespaar tot 50% door je elektriciteit zelf te leggen. Elektrisch schakelmateriaal en domotica. Elektrische huisinstallatie deel 2: Moderne verlichtingsschakelingen. De elektrische huisinstallatie, deel 2. Bron: Nik Depoorter Leerkracht. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de .

Author: Kagalrajas Mejar
Country: Great Britain
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 23 August 2016
Pages: 136
PDF File Size: 8.15 Mb
ePub File Size: 17.48 Mb
ISBN: 489-9-89051-542-6
Downloads: 9740
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zulkik

In principe zijn alle teksten van het AREI vrij verkrijgbaar, maar dat is huisinstalkatie de publicaties in het Staatsblad. Gratis download voor Windows. Ook een situatieschema is niet zo moeilijk.

Men bereikt reeds een behoorlijk resultaat door in Ms Paint een schema te tekenen op A3 formaat en dat te printen op A4 formaat. Hetzelfde geldt voor opties zoals het automatisch bijhouden van een zogenaamde netlijst en materiaalstaat: De tekst van de wijzigingen kan men opzoeken op de site van de FOD Justitie, met behulp van hun hhuisinstallatie.

Plaats gewoon elektrische symbolen in de huisinstalllatie en bevestig de draden. Fix-o-CadTrikkerElectrodrawVisio. Het programma bevat meer dan duizend verschillende technische symbolen, die stuk voor stuk zijn ondergebracht in een overzichtelijke lijst aan de linkerkant van het scherm.

  AISC N690 PDF

Elektrische symbolen worden automatisch genummerd. We zijn trots op de eenvoudige installatie en lage systeemeisen. Dit is veruit de eenvoudigste oplossing.

Door deze simpelweg naar de juiste plek te slepen, heb je met ProfiCAD binnen de kortste keren een reeks schakelaars, geleiders en bedrading uitgetekend. De bedoeling van deze pagina is om de doe-het-zelvers, die dat wensen, te laten mee “genieten” van mijn ervaringen op het gebied van het AREI. De twee belangrijkste problemen in verband met het AREI, waarmee een doe-het-zelver zich geconfronteerd ziet, zijn: Het programma bevat een uitgebreide bibliotheek van elektrische symbolen en het is gemakkelijk om uw eigen symbolen te maken.

Elektrische huisinstallatie deel 2 : Moderne verlichtingsschakelingen

Na enkele uren oefenen kan men er nochtans al een flink eind mee overweg. ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. Your review for ProfiCAD. Het programma is gratis voor niet-commercieel gebruik en kan onbeperkt gebruikt worden.

Installeer nu de nieuwe Firefox. Nee bedankt, doorgaan met downloaden van ProfiCAD.

Softonic-recensie ProfiCAD is een even uitgebreid als eenvoudig programma om elektrische schema’s mee te tekenen. Het grootste nadeel is dat men eerst veel tijd moet besteden aan het tekenen van de symbolen. Veel mensen leggen hun elektrische installatie zelf en worden dan geconfronteerd met het probleem dat ze de eendraad- en situatieschema’s moeten tekenen om hun installatie goedgekeurd te krijgen.

  DEJTONSKI SPORAZUM TEKST PDF

De grootte waarmee een afbeelding, bestaande uit vele pixels, wordt voorgesteld is afhankelijk van de resolutie van het uitvoerapparaat beeldscherm, printer, Wet- en regelgeving aangaande het gebruik van deze software verschilt per land. Voorbeeld 2 van een situatieschema in.

Het A.R.E.I. voor doe-het-zelvers.

Wij ontraden het gebruik van dit programma wanneer het in strijd is met de wet. Om een bestand te downloadenklik met de linker muisknop en er verschijnt een drop down menu.

Stellarium Planetarium op je pc. De gratis versie biedt bijna alle mogelijkheden die de elektrotechnicus nodig heeft. Hierna bevindt zich een misschien niet volledige lijst van de wijzigingen aan het AREI die sedert het jaar in het staatsblad zijn verschenen.

Elektrische ingenieurs zullen profiteren van geavanceerde functies zoals automatisch genereren van kruisverwijzingen, het tekenen van meerdere pagina’s, lagen, batch afdrukken en referentieroosters.

Frank’s website

Er is maximale zorg aan ergonomie en gebruiksgemak. No thanks Submit review. Vertrek niet zonder je download! Home Wind Getij A.

Author: admin