INMULTIREA ALBINELOR PDF

-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hranahtml. riscurilor-la-adresa-albinelor-ne-poate-lasa-fara-hrana__ INMULTIREA STUPILOR SE FACE PRIN MAI MULTE METODE. ROIREA NATURALA; ROIREA ARTIFICIALA.

Author: Kazinos Jurisar
Country: Brunei Darussalam
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 11 January 2005
Pages: 300
PDF File Size: 13.82 Mb
ePub File Size: 19.17 Mb
ISBN: 811-1-76578-211-3
Downloads: 49622
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Daira

Iata cum se pot adapta stupii obisnuiti la noul format de stup anti-varoza.

They allow you to influence how your web pages are described and displayed in search results. Si ce ati facut sa inceapa sa creasca aluni? Dar poate ca porcul crescut in aer liber, este in sine este un animal care nu defecheaza acolo unde se hraneste, cel mai bine ar sti un vanator silvic, si un cunoscator al trufelor albe daca ar fi sau nu permisa reintrarea in circuitul natural al acestui ingrasamant la radacina stejarilor in anii in care acestia deja dau roada, sau ca ea ar fi contraindicata pt ca are o odoare specifica, dar poate este chiar o posibilitate, ideea ar fi ca trebuie studiat atent ce nu e recomandat si ce este defapt!

Inmultirea intensiva a familiilor de albine [1977]

Dupa ce sa va uitati cand cumparati familii de albine si cum trebuie pregatite Apicultura incepatori. TERRA ziua 5.

  ARBURG 420 C PDF

Modificat de Dila Daniel Discutie cu 2 apicultori din Constanta care au cumparat niste familii de albine. O pasare, care moare inghetata pe o creanga, cade fara sa-si planga vreodata de mila! Inspectie la urdinis, diagnostic al familiilor fara matca, extinderea cuibului, selectia ramelor.

Plan de captare naturala a varroa la Bio Stup si dupa ce puietul de trantor nu mai e crescut. Selectia matcilor si imperecherea folosind “Bio Stupul – Ioan Ursu”. Stupul Bio pe vatra sau varsat. Conversie stup normal in Bio Stup. Cutia Jenter pusa la lucru in Biostup pentru a ajuta la selectia de matci valoroase. Daca vrei sa ai o productie buna de miere, trebuie sa ai o matca aalbinelor calitate, hranita bine si sanatoasa, fara bolii sau probleme genetice. Eficienta si performanta in apicultura la inmultire iernat control varroa.

Nucleele de imperechere – “Scoala de Apicultura” – Volumul 3 va avea un astfel de continut. Secretele iernatului de calitate al albinelor, etc – Sfaturi pentru apicultorii incepatori. Aici gasiti un film cu preturi orientative si prezentare.

Hranirea familiilor de albine pe timpul iernii folosind rama cu miere capacita si folia dubla. Da, e un articol documentat, bun. Cresterea Matcilor Cresterea matcilor este esential oricarui apicultor, si reprezinta motorul principal care va da putere stupului inmultireq sa iasa din iernat si sa inceapa dezvoltarea catre un nou an apicol. Discutie cu un roman din Italia albonelor apicultura de acolo si despre avantajele Bio Stupului.

  6710V00151W MANUAL PDF

Iernatul la stupina 3 in 1, despre ramele de hranire si analiza unor familii de albine. Iernatul albinelor – Numai cu lazile pline, O treci iarna cu bine – valabil la orice tip de stup. Dialogul dintre matca si fam.

Check ‘s SEO

Bravo celor care au explicat atit de frumos. Despre eficienta sporita a ramei claditoare instrument natural de lupta impotriva varroa la Bio Stup. Stupul Bio prezentat la TVR. Pupe, De no fi sa fie Matca tanara si multe alte avantaje.

Video Albine, Starter-formare roi artificiali, Mai Mp3 – Bos Agus Video

Problema este ca nu am nici o calificare in domeniu. Bio Stupul medaliat cu aur la salonul Inventica de la Iasi. Matematica pe drum – Sistem exponential redus la sistem omogen – In Romana si Engleza. Inmultirea familiilor de albine – Indicii, Sfaturi, Sugestii – Apicultura pentru incepatori.

Author: admin