JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Faushakar Vudok
Country: Costa Rica
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 17 February 2009
Pages: 317
PDF File Size: 17.94 Mb
ePub File Size: 18.92 Mb
ISBN: 265-5-48642-647-5
Downloads: 71720
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajigor

Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane. Preko svojih veza devojke kupuje u Moldaviji, Rusiji i Rumuniji. Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala. Trenutno je u zatvoru. U sukobu su sa ostalim bandama. Registrovani su i kao narkomani. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje zagerbacka i putne isprave. U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano.

Zagrebačka mafija – Jasna Babić – Google Books

Medicinska mafija – GSPL. Okupljaju se, dogovaraju, spremaju strategiju odbrane Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici. SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Vozila se kradu po celoj Evropi, a preprodaju zagrebadka Jugoslaviji. Usput organizuju i prostituciju. Narkotike nabavljaju u Bugarskoj i Turskoj.

Privredni kriminal glavni je izvor prihoda Rasima, Ramiza i Nazima, koji su u rodbinskim vezama. Prvo mesto pripalo je jednoj dami.

  ES INSHT ENCOIT PDF

Za razliku od Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala. Naravno, malo se toga vodi na njihova imena.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Borba za prostor i nove poslove nastavljena je i dalje. Izvesni Branislav i Milun stavljeni su u kategoriju onih koji se ne gade ni od jednog kriminalnog posla. To se najbolje vidi na primeru Beograda.

Petu grupu predvodi Hadin Zenelji, u kojoj je i njegov sin Arben. Sada su se, naizgled, primirili. Robu odnose u Crnu Goru i prodaju. U Srbiji je postojala mafija do Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila.

Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija. Usput taje i porez. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje. Nekoliko zagrebacma je pritvaran, ali se uvek izvukao. Isti poslovi nalaze se i u opisu radnog mesta izvesnog Ivana. Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope.

Nigerjska Mafija i Kriminal. Automobile preprodaju na Kosmetu i zzagrebacka Makedoniji. Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni. U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom. Za drugog postoje operativni podaci da je fiktivni vlasnik diskoteke, ali i da ima radnju prehrambene robe. Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom mafika, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Jedan od lidera ove ekipe je karatista i sportista i predstavlja autoritet za ostale.

  JULIAN JAYNES ORIGIN CONSCIOUSNESS BREAKDOWN BICAMERAL MIND PDF

Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Kikindu su podelile dve organizovane kriminalne grupe. Droga je u Boru poseban problem. Policija ima saznanja da se bave i trgovinom narkoticima. To dvoje, jednostavno, je sraslo. Po broju kriminalnih grupa, odmah je iza Beograda. Cena je bila Trenutno je u Holandiji. U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke.

Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, jasns i vara, mafijs isprave U poslu sa heroinom je i izvesni Zoran, za koga policija ima saznanja da je i sam narkoman. Ostala je bez dobrog dela profita, koji je proteklu deceniju ostvarivan nelegalnim poslovima, uglavnom u zoni sive ekonomije, i preorijentisala se na biznis u zakonskim okvirima.

Navodno, nedostaju materijalni dokazi da bi se krivci priveli ruci pravde.

Author: admin